Покана

22 Фев 2018
2283 пати

Почитувани колеги,

Македонската Риболовна Федерација ве поканува да присуствувате на отворањето и првото коло на Спин лигата 2018, која за прв пат се одржува во Р. Македонија. Првото коло ќе се одржи во недела, 25.02.2018 година, на реката Радика, на отприлика 1 (еден) километар под Стрезимирски мост. Поканети се сите заинтересирани рекреативни и спортски риболовци кои би сакале да го проследат ова интересно натпреварување кое за прв пат се одржува кај нас.

Лице за контакт: Давор 

Со почит,

МРФ

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk