Испечатете ја страната

Промена на датум за кастинг куп

23 Апр 2019
1819 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека поради одржување на втор круг на претседателски избори на ден 05.05.2019г. за кога беше закажан кастинг купот, истиот ќе биде одложен за наредниот викенд т.с. кастингот за крап ќе биде одржан на ден 12.05.2019 година.

Натпреварувачка крапска секција
Претседател
Александар Миловски