Известување за уплата на судиска такса за 2021

02 Мар 2021
1479 пати

Почитувани,

Ве известуваме дека судиските такси за 2021 година треба да се уплатат најдоцна до 20.03.2021 година.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00