Испечатете ја страната

Нови концесии за 2021

10 Мај 2021
1962 пати

Почитувани,

Во прилог може да ја преземете листата на нови доделени концесии за риболовни ревири и рекреативни зони, како и поништени постапки за доделување на некои концесии.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ: