НАТПРЕВАРИ 2014

13.12.2014 година во мотелот „Лозар" на езерото „Младост"–Велес се одржа 2-ра по ред „Рибарска средба" во организација на Македонска Риболовна Федерација.Во рамките на прославата беа прогласени најдобри екипи и поединци во спортски риболов за 2014 година, во сите дисциплини и конкуренции:
Во прилог се листите со најдобрите екипи и поединци во спортските рибоовни натпревари за 2014 година.
Во прилог се резултатите од IX Јадранско-подунавски куп 2014 кој се одржа во Тузла, Босна и Херцеговина.
Во прилог се резултатите од Светското првенство во риболов со пливка 2014 кое се одржа во Хрватска.
Во прилог се резултатите од Светското крапско првенство 2014 кое се одржа во Италија.

ДРЖАВЕН КУП СПИН

12 Ное 2014
8006 пати
На 26.10.2014 на Мавровско езеро, локалитет Црн Камен, се одржа првиот Државен спин куп на Македонија.
На 12.10.2014 на реката Треска во близина на Скопје се одржа првиот Државен мушичарски куп на Македонија. 
Конечни резултати од Прва лига во риболов во јадица на дно (крапски риболов).

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00