Екипи и спортисти за 2014

24 Дек 2014
6939 пати
13.12.2014 година во мотелот „Лозар" на езерото „Младост"–Велес се одржа 2-ра по ред „Рибарска средба" во организација на Македонска Риболовна Федерација.

Во рамките на прославата беа прогласени најдобри екипи и поединци во спортски риболов за 2014 година, во сите дисциплини и конкуренции:


ДИСЦИПЛИНА „ПЛИВКА" – ЕКИПНА КОНКУРЕНЦИЈА:

СРК „ МАМЕЦ " – ПРИЛЕП

ДИСЦИПЛИНА „ПЛИВКА" – ПОЕДИНЕЧНА КОНКУРЕНЦИЈА:

ИВАН ИЛИЕВСКИ СРК „ МАМЕЦ " - ПРИЛЕП

ДИСЦИПЛИНА „КРАП" – ЕКИПА НА ГОДИНАТА:

ЗРСК „ ПАСТРМКА " – СТРУГА

ДИСЦИПЛИНА „КРАП" – ДУО НА ГОДИНАТА

ЈАНЕ МОЈСОВСКИ од ЗРСК „ ПАСТРМКА " – СТРУГА

ОЛИВЕР ТРАЈКОВСКИ од ЗРСК „ ПАСТРМКА " – СТРУГА

КОНКУРЕНЦИЈА: КАДЕТИ

ДИСЦИПЛИНА: " ПЛИВКА "

ЕКИПА НА ГОДИНАТА: ЗСР „ БАБУНА " – ВЕЛЕС

СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА: ТОШЕ ПЕТРУШЕВСКИ од ЗСР „ БАБУНА " ВЕЛЕС

КОНКУРЕНЦИЈА: ЈУНИОРИ

ДИСЦИПЛИНА: " ПЛИВКА "

ЕКИПА НА ГОДИНАТА: ЗСРРК „ КРКУШКА " - ВЕЛЕС

СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА: РАМИЗ МАЛИКУ од ЗРРЕСК „ЦРНА РЕКА 1929" БИТОЛА

КОНКУРЕНЦИЈА: СЕНИОРИ

ДИСЦИПЛИНА: " МУШИЧКА "

СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА: ПЕРО СТЕФКОВ од ЗСРРК „ МАК ДАМ " - КУМАНОВО

КОНКУРЕНЦИЈА: СЕНИОРИ

ДИСЦИПЛИНА: " СПИН "

СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА: ДАВОР ЈАЌИМОСКИ од ЗРСРК „РИБАР 2011"-СКОПЈЕ

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Работно време на МРФ

понеделник - петок

07:00 - 15:00