ДРЖАВЕН КУП СПИН

12 Ное 2014
6197 пати
На 26.10.2014 на Мавровско езеро, локалитет Црн Камен, се одржа првиот Државен спин куп на Македонија.


На натпреварот беа постигнати приложените резултати кои може да ги преземете на линкот погоре, а Давор Јаќимовски од Скопје беше прогласен за Државен првак на РМ во дисциплина “спин“.

ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ПРИЛОГОТ:

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk