Започна првото коло на крапската лига 2015

14 Мај 2015
9751 пати

Денес на 14.05.2015 започна првото коло од крапската лига на Македонија во организација на МРФ. Првото коло се одржува на акумулацијата Мавровица и ќе биде со времетраење од 72 часа.

Натпреварувачите ги извлекоа следните позиции:

1. Шаран - Мак. Каменица, Флоре и Ристе

2. Рибар 2011 - Скопје, Крсте и Филип

3. Рибар 2011 - Скопје, Предраг и Васил

4. Св.Стефан - Охрид, Даниел и Ицо

5. Вардар - Скопје, Мартин и Максим

6. Вардар - Скопје, Оливер и Зоки

7. Рибар 2011 - Скопје, Гоце и Диме

8. Бабуна - Велес, Тони и Дејан

9. Св. Апостол Петар - Охрид, Арнаудови

10. Рибар 2011 - Скопје, Душко и Милчо

11. Еко Спорт Фиш - Скопје, Љупчо и Борче

12. празна позиција (екипата од Крушево не пристигна)

Бистро

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk