ИЗВЕСТУВАЊА

Заврши 11-ти Јадранско-Подунавски куп “Паљурци 2019“ во дисциплина „риболов на крап и амур“

Заврши 11-ти Јадранско-Подунавски куп “Паљурци 2019“ во дисциплина „риболов на крап и амур“

30 Септември 2019

Вчера (недела 29.09.2019), во дисциплина “Лов на крап и амур“, заврши11-ти Јадранско-Подунавски Куп на кој се натреваруваа екипи од 5 државиод бившите YU простори и тоа: 3 екипи од Хрватска2 екипи...

 

НАТПРЕВАРИ

Мушичарска лига 2018

Мушичарска лига 2018

02 Мај 2018

На 22.04.2018 и 28.04.2018 на реката Сатеска се одржаа четирите кола од Мушичарска лига 2018. Учество земаа 11 натпреварувачи, а победници беа: 1 место - Јулио Божиноски од РИБАР 2011 2 место...

ЛИЧНИ КАРТИ НА РИБОЛОВНИ ЗДРУЖЕНИЈА

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk