Извештај од одржано 1-во коло од крапска лига

19 Мај 2015
11018 пати

Изминатиот викенд на акумулацијата Мавровица кај Св.Николе се одржа првото коло од крапската лига 2015 во организација на МРФ.

Во прилог се извештајот од одржаното прво коло од крапската лига 2015, како и распоредот по групи за второто коло кое ќе се одржи на Крушевското езеро.

Во галеријата може да погледнете фотографии од настанот.

Бистро

 

ЖИРО СМЕТКА

Македонска риболовна федерација

Ж-сметка: 3000000001910-29

Депонент: Комерцијална Банка

СПОРТСКА СМЕТКА

МРФ Скопје спорт

Ж-сметка: 3000000032550-65

Депонент: Комерцијална Банка

КОНТАКТ

Булевар Кочо Рацин бр. 75
1000 Скопје, Македонија
Тел: +389 2 3164 539
Факс: +389 2 3164 509
Е-пошта: contact@mrf1952.mk